Välkommen till...2021 Breakfast With The Babies / The Meadowlands
24/7 17/7 10/7  3/7  26/6  19/6  12/6  5/6

Svenska kusk/tränare segar i större lopp 2021

"Svenska" köp på Lexington och Harrisburg 2021

Lexington Selected Yearling Sales 2021 är nu avslutad. Här är som Svenska köpen.

Nytt för i år är att alla tränares hästar hamnar på en och samma sida. Detta görs för att det blir enklare att uppdatera sidan. Under jan-mars blir det mycket namn ändringar på hästar och ägare skiftningar så jag avvaktar med att lägga ut stall listor innan detta är nästan klart.
Precis som tidigare är det lite svårt att hålla alla hästarna uppdaterade. Start info kommer inte att göras på alla hästar.
Alla tränares hästar finns inte med, jag hänvisar till deras egna hemsidor som hålls bra uppdaterade.
Precis som tidigare är det lite svårt att veta om någon häst lämnar någon tränare under säsongen. All fakta är nästan baserad på egen info.
I år har det inte varit någon större uppslutning av att lämna ut stall listor från tränarna. Jag vill därför extra tacka Åke Svanstedt, Per Engblom och Jenny Melander som har inkommit med sina stall listor, vilket dessa har gjort varje år.

Svensk toppen    2021-12-03
Name Starts 1st 2nd 3rd Earnings
Svanstedt , Ake 511 103 70 72 6,292,976
Takter, Nancy C 551 95 81 66 4,777,680
Melander, Marcus M 399 71 69 53 3,781,317
Lorentzon, Anette 793 132 117 119 2,217,171
Engblom, Per 327 59 37 31 1,584,193


Om du som tränare vill lägga till eller ta bort några uppgifter/hästar så kontakta mej gärna på contact@worldclasstrotting.com

Om denna sida...

Här kommer jag att försöka följa dom Svenska trav tränare som finns i Nordamerika så gott det bara går. Informationen därifrån brukar vara lite dålig men med denna sida hoppas jag se till att få så bra information som bara möjligt. Denna sida ska endast betraktas som en informations sida och kan innehålla fel om till exempel tränarnas hästar, starter och personal o.s.v. då sidan inte uppdateras dagligen.

Jag kommer allt eftersom under året att komma med information om varje tränares hästar om dessa själva inte har egen hemsida som man kan titta in på. En del av tränarna har egna hemsidor och då finns mer information där.

Jag hoppas också att kanske tränarna kommer att lägga till sig här på min sida med lite info om deras hästar och lite annat nyttigt. Det är alltid lite svårt att veta hur en sida ska slå igenom på internet. Många tränare har redan hemsidor på internet. Mening med denna sida är att den ska innehålla info om tränarna och deras hästar samt lite nyheter utan att sidan ska kosta pengar för att hållas vid liv. Reklam till denna sida mottages gärna utan kostnad för kunden.

Som några av er kanske vet så kostar nästan all information man vill ha i Usa om travsporten pengar, här i Sverige kan vi via St och deras hemsida få i stort sett all information om hästar och kuskar gratis men i Nordamerika tar travförbundet Usta betalt för nästan all information. Träningslista från tränare i Usa är svårt att få tag på gratis. Därför är kanske all information om tränarna och deras hästar inte alltid uppdaterade hela tiden här på sidan, då jag bestämt att min information ska kosta så lite som möjligt om jag nu inte kan få någon sponsor på sidan. Men även detta är inte det lättaste i dagens ekonomiska läge.

Det kan vara så att det är någon tränare jag glömt, vet du om detta så kontakta mej gärna så kan jag lägga in den tränaren/kusken här.
Efter som jag koncentrerat på själva Usa så har jag inte räknat in alla tränarna som finns i Canada där bl.a.  Karin Olsson-Burgess som är gift med tränaren Blair Burgess håller till.

Vad jag har erfarit så är det också många Svenskar som finns i Usa som häst skötare.